PT-Warehousing

Terug naar overzicht

Magazijn

Door de jarenlange groei en de toename van voorraden, heeft PT-Creations in 2016 besloten om een extern magazijn te plaatsen op het industrieterrein Veensesteeg Noord. Dit gaf ons de mogelijkheid om alle voorraden die op 3 verschillende locaties stonden gezamenlijk onder te brengen.


Verdubbeling van de opslagcapaciteit

Een magazijn van 4000m² met een supermodern opslagsysteem met verrijdbare stellingen was een feit. In het kader van ruimtebesparend bouwen leverde dit systeem bijna een verdubbeling op van de opslagcapaciteit en ruim 7000 palletplaatsen.


Bouwfase 2

Omdat de groei onverminderd doorzette, bleek al snel dat we na moesten gaan denken over een volgende bouwfase. In 2019 ging bouwfase 2 van start. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ruim 5000m². Dit leverde ons 7000 palletplaatsen extra op. De extra ruimte gaf onze ook de mogelijkheid om grote acties op deze locaties te produceren, waardoor we de capaciteit van onze productieruimte in Wijk en Aalburg niet aan hoefden te spreken.

Verstuur bericht

Opslag voor derden

Doordat we extra ruimte hebben gecreëerd, helpen we nu ook andere bedrijven met de opslag van hun goederen. Dit heeft ons doen besluiten om PT-Warehousing op te richten als dienstverlener in onze regio. Met 6 laad- en losdocks is er voldoende traffic mogelijkheid om alle in- en uitslag in goede banen te leiden.


Bent u op zoek naar opslagruimte voor goederen?
Neem dan contact op met Marco Vos, het aanspreekpunt van PT-Warehousing.

Verstuur bericht